About DRS4U

Ik ben Andy van Zalinge en heb 30 jaar aan kennis en ervaring opgedaan in rotating solutions. Met deze kennis en ervaring heb ik mijn bedrijf DRS4U opgezet.

Met mijn kennis kunnen klanten rekenen op een betrouwbare partner voor service, onderhoud, revisie en nieuwlevering van pompen en onderdelen. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om met u mee te denken wat u voor uw toepassing nu écht nodig heeft.

Mijn missie is om mijn klanten te ontzorgen en ondersteunen. Centraal daarin staan acties die gericht zijn op het adviseren, meedenken en duurzaam verbeteren van industriële processen en installaties en niet op het detecteren en herstellen van storingen alleen. Door mijn betrokkenheid en flexibiliteit is de dienstverlening altijd op maat van elke klant. Communicatie, overleg en transparantie staan daarbij centraal waarbij de belangen van de klant voorop staan.. Met deze filosofie en met mijn sterke technische support ben ik ervan overtuigd dat ik een langetermijn relatie aan ga waarbij ik ondersteuning bied naar bestaande equipment van mijn klanten. Alsook vernieuwingen kan implementeren zodat organisaties competitief blijven binnen de sector.